Les seves coques creen expectació: recordeu que amb la de crema i pinyons van guanyar el premi a la millor Coca de Sant Joan de 2020, i enguany juguen fort, com sempre. La gran novetat és la Coca Cheescake: un brioix sobre el qual s'estén una capa de cheescake. Amb textura d'estil coulant i tan fluida que es desborda, ha arribat per satisfer l'èxit popular d'aquest dolç que viu un moment d'esplendor.
I tenen dues varietats més que us faran caure de cul: la coca Reus que comparteix massa amb Millor Panettone de Xocolata Artesà d'Espanya i que compta amb caramel salat injectat, avellanes caramel·litzades i xocolata Azélia, i la Tatin amb un brioix de llarga fermentació amb crema de vainilla i poma caramel·litzada. A més de tot això, també podreu trobar les de fruites confitades i glacejat, la de Llardons i pels més golosos: les farcides de trufa de xocolata i crumble d'ametlla i cacau o amb nata i crumble d'ametlla. En resum, entrar a l'Atelier i triar una coca és una decisió tant compromesa com difícil.